

# The INTERNATIONAL RACE DRIVERS CLUB 2023 Spring into Summer

# A Double Race Weekend Plus, Round 2 of the Northwest Mini Enduro Championship Series

Pacific Raceways, June 10th & 11th 2023

Upon receipt of this announcement

These events are hosted by the International Race Drivers Club at Pacific Raceways under sanction of the International Conference of Sports Car Clubs, governed by 2023 ICSCC Competition Regulations.

| ENTRY FORMS:  | www.icscc.com          |
|---|------------------------|
| ONLINE REGISTRATION:  | www.motorsportsreg.com |
|   |                        |
| ENTRY FEES:   |                        |
| IRDC members ( <b>Single Day</b> , Saturday <b>or</b> Sunday)             | \$230                  |
| Non-IRDC members ( <b>Single Day</b> , Saturday <b>or</b> Sunday)         | \$250                  |
| IRDC members (Both Days)  | \$400                  |
| Non-IRDC members (Both Days)  | \$440                  |
| Additional Race Groups  | \$135                  |
| Round 2 NWMECS, a special race event one-hour Mini-Enduro                 | \$275                  |
| Round 2 NWMECS, a special race event one-hour Mini-Enduro (with anything) | \$220                  |
| Friday Test & Tune  | \$200                  |
| Spectators and Crew members   | FREE + Our Thanks!     |

Motorsportsreg will charge your credit card Monday.

IRDC REGISTRAR: Linda Blackburn tel 360-513-9769 <u>registrar@irdc-racing.com</u>

#### **RACE ELIGIBILITY:**

**ENTRIES OPEN:** 

All drivers 18 years old and over with a valid unrestricted competition license issued by ICSCC, SCCA, CACC, FIA, ASN, or NASA. Other licenses may be approved by the ICSCC License Director.

The Race Chairman Karl Seeger can be reached at 206-999-1320 or IRDCracechair@outlook.com

#### **FRIDAY TEST AND TUNE:**

Race car test and tune event, rotating groups. Novice license holders authorized by the ICSCC License Director are welcome. Paddock entry restricted to participants, officials, and volunteers until 4pm.

#### **TECHNICAL INSPECTION:**

Entries with a 2023 Annual Tech sticker on your logbook can complete your race tech form at registration and receive your weekend tech sticker then and there and be good to go. Drivers without 2023 Annuals must have your car and apparel inspected by an authorized tech official. Tech officials will be roaming Friday evening or bring your car and gear to the scale station area for inspection.



## Saturday – June 10th, 2023 – Rotation 1

| 7:30am<br>7:30am<br>8:00am                     | 6:00pm<br>12:30pm<br>8:30am                  | 10.5 hrs.<br>5 hrs.<br>30 mins.              | Registration open<br>Technical Inspection<br>Volunteers meeting – BBQ area by playground              |   |  |
|--|--|--|---|---|--|
| 7:45am<br><b>8:25am</b><br><b>Novice Drive</b> | 8:15am<br><b>9:15am</b><br>ers will be assig | 30 mins. 50 mins. gned in the appropri       | Novice Track Tour/Orientation  Mandatory Novice Meeting  ate Championship Group Per License Director! |   |  |
| 9:15am   | 9:30am                                       | 15 mins.                                     | Group 1   | Qualifying  |  |
| 9:38am   | 9:53am                                       | 15 mins.                                     | Group 2   | Qualifying  |  |
| 10:01am  | 10:16am                                      | 15 mins.                                     | Group 4   | Qualifying  |  |
| 10:24am  | 10:39am                                      | 15 mins.                                     | Group 5   | Qualifying  |  |
| 10:47am  | 11:02am                                      | 15 mins.                                     | Group 3/6   | Qualifying  |  |
| 11:10am  | 11:25am                                      | 15 mins.                                     | Group 8   | NWMECS Round #2 Qualifying  |  |
| 11:25am  | 12:25pm                                      | 60 mins.                                     | Lunch   |   |  |
| 11:40am  | 12:00pm                                      | 20 mins.                                     | Mandatory Drivers Meeting – Grandstands   |   |  |
| 12:30pm<br>1:03pm<br>1:36pm<br>2:09pm          | 12:55pm<br>1:28pm<br>2:01pm<br>2:34pm        | 21 mins.<br>21 mins.<br>21 mins.<br>21 mins. | Group 1<br>Group 2<br>Group 4<br>Group 5  | Championship Race Championship Race Championship Race Championship Race |  |
| 2:42pm   | 3:07pm                                       | 21 mins.<br>21 mins.                         | Group 3/6   | Championship Race   |  |
| 3:15pm   | 4:15pm                                       | 1 hr.  | Group 8   | NWMECS Round #2 Race  |  |
| 4:30pm   |  |  | Novice Post-Race Meeting  |   |  |

Group 1 = A-B-C Prod, SPO-M-U, PRO-3

Group 2 = D-E-F-G Prod, CR, PRO-7, HT, SM, CSM, PRO44, ITX

Group 3 = CF, FF, FA, FM, FC

Group 4 = GT1-2-3, AS, ITE, RS, ST, SE46, SST

Group 5 = ITA-B-C-S, GTL, E-F-H Imp Prod, CT4

Group 6 = FV, FL, CC4, B-C-D-E-F SR & Novice Open Wheel

Group 7 = Novice Closed Wheel – **See License Director** 

Group 8 = Northwest Mini Enduro Championship Series – NWMECS





## Sunday – June 11th, 2023 – Rotation 1

| 7:30am<br>7:30am | 12:00pm<br>10:00am | 4.5 hrs.<br>2.5 hrs. | •            | Registration open Technical Inspection      |  |
|------------------|--------------------|----------------------|--------------|---|--|
| 8:00am           | 8:30am             | 30 mins.             | Volunteers m | Volunteers meeting – BBQ area by playground |  |
| 9:15am           | 9:32am             | 17 mins.             | Group 1      | Qualifying                                  |  |
| 9:42am           | 9:59am             | 17 mins.             | Group 2      | Qualifying                                  |  |
| 10:09am          | 10:26am            | 17 mins.             | Group 4      | Qualifying                                  |  |
| 10:36am          | 10:53am            | 17 mins.             | Group 5      | Qualifying                                  |  |
| 11:03am          | 11:20am            | 17 mins.             | Group 3/6    | Qualifying                                  |  |
| 11:20am          | 12:20pm            | 1 hr.                | Lunch        |   |  |
| 12:25pm          | 12:59pm            | 30 mins.             | Group 1      | Championship Race                           |  |
| 1:09pm           | 1:43pm             | 30 mins.             | Group 2      | Championship Race                           |  |
| 1:53pm           | 2:27pm             | 30 mins.             | Group 4      | Championship Race                           |  |
| 2:37pm           | 3:11pm             | 30 mins.             | Group 5      | Championship Race                           |  |
| 3:21pm           | 3:55pm             | 30 mins.             | Group 3/6    | Championship Race                           |  |

Group 1 = A-B-C Prod, SPO-M-U, PRO-3

Group 2 = D-E-F-G Prod, CR, PRO-7, HT, SM, CSM, PRO44, ITX

Group 3 = CF, FF, FA, FM, FC

Group 4 = GT1-2-3, AS, ITE, RS, ST, SE46, SST

Group 5 = ITA-B-C-S, GTL, E-F-H Imp Prod, CT4

Group 6 = FV, FL, CC4, B-C-D-E-F SR & Novice Open Wheel

